BKR verwijderen no cure no pay

Houd er rekening mee dat advocaten BKR verwijderen-zaken in beginsel niet mogen doen op basis no cure no pay. De gedragsregels van de advocaat verbieden de advocaat immers om BKR-zaken op basis van no cure no pay te doen. Volgens de gedragsregels van de advocaat mogen in beginsel alleen simpele, overzichtelijke incassozaken en letselschadezaken op basis van no cure no pay worden gedaan. Maar zelfs in die gevallen geldt dat de advocaat in ieder geval een kostendekkend tarief in rekening moet brengen. BKR verwijderen-zaken zijn dus niet uitgezonderd. De advocaat financieel recht pakt wel BKR verwijderen zaken op, maar niet op basis van no cure no pay. Uiteraard kan de BKR zaak worden gedaan tegen een markconform uurtarief of specifiek op maat gemaakte prijsafspraken.

Tip: vraag verschillende kantoren om eerlijke en redelijke offertes 

 

Er zijn professionele partijen actief die u beloftes doen dat zij de BKR zaak voor u kunnen oppakken op basis van no cure no pay afspraken. U dient er rekening mee te houden dat deze partijen niet altijd doen wat zij beloven. U betaalt misschien eenmalig een bepaald bedrag. Uiteindelijk kunnen deze bedrijven niets voor u betekenen, maar u bent de kosten dan wel kwijt. Het is advies is daarom om verschillende partijen te benaderen die de BKR zaak voor u kunnen oppakken en deze vragen naar een eerlijke en redelijke offerte. Trap dus niet in advertenties of beloftes van bepaalde professionele partijen om een BKR zaak op basis van no cure no pay te doen, want meestal maken zij uw blij met een dode mus. 

Vragen?

Heeft u vragen over BKR verwijderen no cure no pay of heeft u een andere vraag over financieel recht, dan kunt u contact opnemen met de advocaat financieel recht: de heer mr. P.A. (Pietro) Bonaparte, bel hem of stuur hem een berichtje via WhatsApp op zijn telefoonnummer 06 21 88 87 94 of stuur een e-mail naar pietrobonaparte@siebenadvocaten.nl.

^ Naar boven