BKR-zaak no cure no pay

 

Houd er rekening mee dat advocaten BKR zaken in beginsel niet mogen doen op basis no cure no pay. De gedragsregels van de advocaat verbieden de advocaat immers om BKR-zaken op basis van no cure no pay te doen. Volgens de gedragsregels van de advocaat mogen in beginsel alleen simpele, overzichtelijke incassozaken en letselschadezaken op basis van no cure no pay worden gedaan. Maar zelfs in die gevallen geldt dat de advocaat in ieder geval een kostendekkend tarief in rekening moet brengen. BKR-zaken zijn dus niet uitgezonderd. Als u een advocaat wenst in te schakelen voor het proberen weg te krijgen van een BKR, dan is het advies op een redelijke offerte op te vragen. Wij doen in beginsel BKR-zaken op betalende basis. Dit betekent dat wij niet BKR-zaken doen op basis van no cure no pay. Uiteraard kan de BKR zaak worden gedaan tegen een markconform uurtarief of specifiek op maat gemaakte prijsafspraken.

Tip: vraag verschillende kantoren om eerlijke en redelijke offertes 

 

Er zijn professionele partijen actief die u beloftes doen dat zij de BKR zaak voor u kunnen oppakken op basis van no cure no pay afspraken. U dient er rekening mee te houden dat deze partijen niet altijd doen wat zij beloven. U betaalt misschien eenmalig een bepaald bedrag. Uiteindelijk kunnen deze bedrijven niets voor u betekenen, maar u bent de kosten dan wel kwijt. Het is advies is daarom om verschillende partijen te benaderen die de BKR zaak voor u kunnen oppakken en deze vragen naar een eerlijke en redelijke offerte. Trap dus niet in advertenties of beloftes van bepaalde professionele partijen om een BKR zaak op basis van no cure no pay te doen, want meestal maken zij uw blij met een dode mus. 

Vragen?

Heeft u vragen over BKR-zaak wanneer er sprake is van no cure no pay of heeft u een andere vraag over financieel recht, dan kunt u contact opnemen met de advocaat financieel recht: de heer mr. P.A. (Pietro) Bonaparte. Bel of stuur een WhatsApp naar het volgende telefoonnummer 06 15 43 85 06 of e-mail naar p.bonaparte@keizersadvocaten.nl.

 

© 2024 - Alle rechten voorbehouden aan de heer mr. P.A. (Pietro) Bonaparte

^ Naar boven