Advocaat Financieel Recht

De advocaat financieel recht adviseert en procedeert voor consumenten en ondernemers die problemen hebben met banken, verzekeraars, adviseurs of (assurantie)tussenpersonen. Voor meer informatie over het team achter de advocaat financieel recht, zie het artikel over mr. Bonaparte.

 

Als advocaat financieel recht kunnen wij u helpen met de meest uiteenlopende vragen en problemen op financieelrechtelijk gebied. Bijvoorbeeld het verwijderen van een BKR of EVR registratie, het tegenhouden van een executieverkoop van uw woning, het oplossen van uw restschuldprobleem of het verhalen van uw schade wegens een zorgplichtschending bij het verstrekken van financieringen of een renteswap.

 

In dit soort zaken gaat het vaak over complexe financiële producten. Vaak is het niet meteen duidelijk wat een dergelijk financieel product voor u betekent. Dankzij de kennis en ervaring van de advocaat financieel recht op het gebied van financieel recht, weet hij als geen ander hoe uw zaak op de best mogelijke manier moet worden aangepakt. Voor wat betreft de financiële afspraken met de advocaat financieel recht zijn er genoeg mogelijkheden. Daar komt u samen met de advocaat financieel recht echt wel uit.

 

De advocaat financieel recht is per e-mail en telefoon bereikbaar zodat er altijd iemand voor u klaar staat om uw probleem op te pakken en dit samen met u op te lossen. Dit is natuurlijk makkelijk voor klanten die in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam,  Maastricht, Utrecht, Zwolle, Groningen of Leeuwarden wonen. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen. De advocaat Financieel recht is gevestigd in Eindhoven en Berlicum en is makkelijk te bereiken vanuit Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Breda, Arnhem en Nijmegen.

 

Klik op de onderstaande incoontjes voor meer informatie over het probleem waar u tegenaan loopt of neem direct telefonisch contact op met de advocaat financieel recht. U kunt de advocaat financieel recht ook een WhatsApp-bericht sturen.

 

 

       
     

Executie huis voorkomen

 

Restschuld oplossen

 

BKR verwijderen

         
         
            

EVR verwijderen

 

Te veel betaalde rente terug?

 

Zorgplicht 

 

 

 

Second opinion

 

Advies bij faillissement

 

Corona / Covid-19 Helpdesk 

 

 

 

 

Pietro Bonaparte

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

^ Naar boven