Hypotheek advocaat

De advocaat financieel recht adviseert en procedeert onder andere op gebied van het hypotheekrecht.

Het hypotheek recht

Het recht van hypotheek is een zekerheidsrecht dat meestal ten behoeve van de bank op het onderpand van de klant wordt gevestigd als waarborg voor nakoming van de verplichtingen van bijvoorbeeld een hypotheek. Wanneer de klant stopt met het betalen van zijn hypotheek, dan heeft de bank in beginsel de bevoegdheid om het onderpand, meestal een woning, (executoriaal) te verkopen. Met de verkoopopbrengst zal de bank haar vordering voldoen.

Hypotheek advocaat

De hypotheek advocaat behandelt geschillen met betrekking tot hypotheken. Te denken valt aan problemen die verband houden met de wijziging van de renteopslag, woekerpolis, overwaarde hypotheken, overkreditering en restschuldproblemen. De hypotheek advocaat kan u bijstaan bij het aanspreken van de bank, de financiële adviseur, bemiddelaar of de verzekeraar wegens schending van de bijzondere zorgplicht.

Hypotheek advocaat

Heeft u een vraag met betrekking tot uw hypotheek of heeft u een andere vraag over financieel recht, dan kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met mr. P.A. (Pietro) Bonaparte, advocaat financieel recht, via 040-4009106 of mail naar e-mail: bonaparte@smartadvocaten.nl

 

Pietro Bonaparte

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

 

SMART Advocaten BV

EPIC Business Centre
Luchthavenweg 81.012
5657 EA Eindhoven

Rechtstreeksnr.: 040 400 91 06

Algemeen nr.: 040 284 11 72
Email: afr@smartadvocaten.nl

 

  

 

^ Naar boven