Over mr. Bonaparte

 

Mr. Bonaparte is sinds 2014/2015 werkzaam op het rechtsgebied financieel recht. Voordat mr. Bonaparte als advocaat financieel recht actief was, heeft hij binnen verschillende advocatenkantoren kennis en ervaring opgedaan op het gebied van financieel recht. Hij heeft de master financieel recht (Nederlands recht) aan de Radboud Universiteit afgerond, waar hij een masterthesis heeft geschreven over het onderwerp 'zorgplicht bij de verkoop van renteswaps'. Zijn bachelorthesis eerder schreef hij over de zorgplicht ter voorkoming van overkreditering door banken.

 

Dagelijks staat hij particulieren en ondernemers bij die problemen hebben met banken, verzekeraars, adviseurs en (assurantie)tussenpersonen.

'Mr. Bonaparte behartigt de belangen van particulieren en ondernemers'

 

De huizenmarkt- en kredietcrisis van 2007 heeft een aanzienlijke impact gehad op de financiële markten en de maatschappij. Na die crisis is gebleken dat banken en verzekeraars in strijd met wet- en regelgeving (schadelijke) financiële producten op de financiële markten hebben verkocht en verhandeld. Het probleem is dat particulieren en ondernemers  daardoor in de financiële problemen terecht gekomen met alle gevolgen van dien.

 

Mr. Bonaparte is een gedreven advocaat die opkomt voor de belangen van particulieren en ondernemers die problemen hebben met banken, verzekeraars en adviseurs. Hij vindt het onterecht dat particulieren en ondernemers daarvan de dupe zijn geworden, omdat de gevolgen hiervan gedragen zou moeten worden door 'schadeveroorzakers', dat zijn banken, verzekeraars en adviseurs. Deze financiële dienstverleners hebben ten koste van hun klanten wet- en regelgeving aan hun laarzen gelapt.

 

Het uitgangspunt volgens de wet is dat iedereen in beginsel zijn eigen schade draagt, tenzij een ander voor die schade aansprakelijk kan worden gesteld. De advocaat financieel recht staat particulieren en ondernemers bij in situaties waarin de schade op banken, verzekeraars en adviseurs moet worden verhaald. 

Vragen?

 

Heeft u als particulier of ondernemer een probleem met uw bank, verzekeraar, adviseur of (assurantie)tussenpersoon en bent u op zoek naar een advocaat op het gebied van financieel recht? Neem dan contact op met de advocaat financieel recht: de heer mr. P.A. (Pietro) Bonaparte, bel hem of stuur hem een berichtje via WhatsApp op zijn telefoonnummer 06 21 88 87 94 of stuur een e-mail naar pietrobonaparte@siebenadvocaten.nl

 

 

Pietro Bonaparte

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

Sieben Advocaten

mr. P.A. (Pietro) Bonaparte (advocaat)

Tel.nr.: 06 21 88 87 94

Email: pietrobonaparte@siebenadvocaten.nl  

 

^ Naar boven