Over Advocaat Financieel Recht

 

Mijn naam is Pietro Bonaparte en ik ben als advocaat met name werkzaam op het gebied van financieel recht. Ik heb begin 2017 de master financieel recht (Nederlands recht) aan de Radboud Universiteit afgerond. In het bijzonder heb ik kennis opgedaan van de onderwerpen overkreditering en de MKB-rentederivatenproblematiek. Over deze onderwerpen heb ik binnen verschillende advocatenkantoren kennis en ervaring opgedaan. 

'Ik behartig de belangen van consumenten en ondernemers'

 

De huizenmarkt- en kredietcrisis van 2007 heeft een aanzienlijke impact gehad op de financiële markten en de maatschappij. Na die crisis is gebleken dat banken en verzekeraars in strijd met wet- en regelgeving (schadelijke) financiële producten op de financiële markten hebben verkocht en verhandeld. Veel consumenten en ondernemers zijn daardoor in de financiële problemen terecht gekomen met alle gevolgen van dien. Ik vind het onterecht dat consumenten en ondernemers daarvan de dupe zijn geworden. Ik kom op voor de belangen van consumenten en ondernemers die problemen hebben met banken en verzekeraars. 

Vragen?

 

Heeft u als ondernemer of consument een probleem met uw bank, verzekeraar of (assurantie)tussenpersoon en bent u op zoek naar een advocaat op het gebied van financieel recht? Neem dan contact op met de advocaat financieel recht: de heer mr. P.A. (Pietro) Bonaparte, bel hem of stuur hem een berichtje via WhatsApp op zijn telefoonnummer 06 21 88 87 94 of stuur een e-mail naar pietrobonaparte@siebenadvocaten.nl

 

 

 

 

Pietro Bonaparte

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

Sieben Advocaten

mr. P.A. (Pietro) Bonaparte (advocaat)

Tel.nr.: 06 21 88 87 94

Email: pietrobonaparte@siebenadvocaten.nl  

 

^ Naar boven