Over linkpartners

De advocaat financieel recht, mr. Bonaparte, vindt het belangrijk dat u goed geholpen wordt als u een geschil heeft met een financiële instelling. Kwaliteit leveren, servicesgericht denken en een pragmatische aanpak staan hierbij centraal. Dat is niet alleen wanneer u juridisch advies nodig heeft, maar ook wanneer uw financiële positie en situatie opnieuw moeten worden beoordeeld. Daarom is de advocaat financieel recht gelinkt aan de volgende linkpartners:

Keizers Advocaten

 

Keizers Advocaten is onder meer gespecialisseerd in het insolventierecht en staat ondernemers bij die in moeilijke financiële tijden verkeren. Keizers advocaten procedeert en adviseert onder meer op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, contractenrecht, insolventierecht, financiering en herstructurering, vastgoed en overheid (bestuursrecht) of incasso. Keizers Advocaten beschikt over de expertise, ervaring en creativiteit die nodig is om u een doeltreffende oplossing te bieden. Voor meer informeren verwijzen u door naar de website van Keizers Advocaten.

Advocaat Sepehr

 

Advocaat mr. Sepehr Yadegari is een kundige en praktische advocaat, die particulieren en ondernemers met raad en daad bij staat in kwesties met belastingrecht en daaraan verwante zaken. Daarnaast adviseert en procedeert hij op het gebied van bestuursrecht. Advocaat Sepehr houdt kantoor in Zaandam en is prima bereikbaar voor mensen die een advocaat zoeken in de buurt van Zaandam, Zaanstad, Beverwijk en Purmerend. Voor meer informatie verwijzen u door naar de website van advocaat Sepehr Yadegari.  

 

 

 

 

 

 

 

^ Naar boven