Verzekeraar plaatst een CIS registratie, hoe komt u daar weer van af?

Consumenten en ondernemers worden regelmatig geconfronteerd met een CIS registratie zonder dat daarvoor een direct aanleiding is. Veel verzekeraars hebben de drang om consumenten te registreren zonder dat er voldoende onderzoek wordt gedaan naar het dossier. Wanneer u wordt beticht van fraude is het belang dat u vanaf het begin van het dossier een advocaat inschakelt die over uw schouders meekijkt en u adviseert. Belangrijk om te weten is dat u niet zonder meer met lege handen staat. U kunt altijd proberen om een CIS registratie aan te vechten wanneer er geen sprake is van fraude of wanneer u daar niets mee te maken heeft. 

CIS registratie aanvechten is een zorgvuldig proces

Het is raadzaam om een advocaat in te schakelen die u kan bijstaan om op een zorgvuldige wijze en CIS registratie aan te vechten, omdat deze doorgaans over meer expertise, kennis en ervaring beschikt om een CIS registratie succesvol proberen aan te vechten. Lang niet in alle gevallen loont het om een gerechtelijke procedure te starten om een CIS registratie aan te vechten. Met een goede brief kunt u ook vaak een eind komen zodat u het dossier praktisch kan oplossen.

Let op! 

Houd er rekening mee dat er 'professionele' partijen actief zijn die beweren snel de CIS registraties verwijderd of aangepast te kunnen krijgen tegen lage kosten. Vaak kunnen deze partijen hun mooie beloftes niet waarmaken en bent u daar uiteindelijk de dupe van. Het is verstandig dat u een expert inschakelt zodat de EVR registratie zorgvuldig kan worden bestreden. 

Vragen?

Heeft u vragen over het aanvechten van een CIS registratie of heeft u een andere vraag over financieel recht, dan kunt u contact opnemen met de advocaat financieel recht: de heer mr. P.A. (Pietro) Bonaparte. 

Bel of stuur een WhatsApp naar het volgende telefoonnummer 06 15 43 85 06 of e-mail naar p.bonaparte@keizersadvocaten.nl.

 

© 2021 - Alle rechten voorbehouden aan de heer mr. P.A. (Pietro) Bonaparte

^ Naar boven