Over advocaat mr. Bonaparte

Carrière

 

Mr. Bonaparte is sinds augustus 2018 werkzaam als Advocaat Financieel Recht. Daarvoor heeft hij als juridisch medewerker binnen verschillende advocatenkantoren jarenlang kennis en ervaring opgedaan op het gebied van financieel recht. Mr. Bonaparte is werkzaam binnen Keizers Advocaten. Dit advocatenkantoor bestaat uit tien advocaten en is gevestigd in het centrum van Eindhoven. Keizers Advocaten staat bekend om haar expertise op het gebied van faillissementsrecht en financieel recht.

Publicaties

 

Mr. Bonaparte heeft in 2017 de master financieel recht (Nederlands recht) aan de Radboud Universiteit afgerond, waar hij een masterthesis heeft geschreven over het onderwerp 'Zorgplicht bij de verkoop van renteswaps'. Zijn bachelorthesis eerder schreef hij over de zorgplicht ter voorkoming van overkreditering door banken.

Educatie

 

Mr. Bonaparte heeft medio 2014 zijn bachelor HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool van Avans-Fontys afgerond. Hierna is hij verder gaan studeren aan Tilburg University waar hij binnen 1 jaar het volledige pre-master programma succesvol heeft afgerond. In die periode was mr. Bonaparte reeds werkzaam als juridisch medewerker op verschillende advocatenkantoren waar hij cliënten adviseerden over financieel recht. Na het behalen van de pre-master is hij verder gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmengen waar hij de Master Financieel Recht volgde. Daar heeft hij binnen 1 jaar alle vakken afgerond. Het laatste halfjaar van zijn masterstudie heeft hij op basis van een Erasmusbeurs in Italië gestudeerd aan de Universitá degli studi di Ferrara. In Italië heeft hij zijn masterthesis geschreven over het onderwerp 'Zorgplicht bij de verkoop van renteswaps'. In de betreffende masterthesis heeft hij ook een vergelijking gemaakt met het Italiaans financieel toezichtrecht. 

 

Pietro Bonaparte

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

 

Keizers Advocaten

mr. P.A. (Pietro) Bonaparte (advocaat)

Tel.nr.: 06 15 43 85 06

Email: p.bonaparte@keizersadvocaten.nl

 

^ Naar boven