Advocaat financieel recht l mr. Bonaparte

Uw advocaat voor problemen met banken, verzekeraars of adviseurs 

Heeft u een probleem met uw bank, verzekeraar of adviseur en bent u op zoek naar een advocaat financieel recht?

Klik hieronder op het icoon dat van toepassing is op uw situatie en neem contact met ons op voor juridisch advies.

         
   

Verkoop woning stoppen?

 

Restschuld oplossen?

 

BKR weghalen?

   

EVR weghalen?

 

Rente terug?

 

Zorgplicht geschonden?

 

 

2e opinion nodig?

 

Advies bij faillissement?

 

In de problemen door Corona?

 

Wie zijn wij?

De advocaat financieel recht geeft juridisch advies en start, indien nodig, een gerechtelijke procedure om uw gelijk te halen wanneer u een geschil heeft met een bank, verzekeraar of adviseur. De advocaat financieel recht maakt deel uit van team van meerdere advocaten met ieder kennis op het gebied van financieel recht, die jaren over de juiste dosis aan ervaring en kennis beschikken om particulieren en ondenemers op een juiste manier te adviseren over hun geschil. De advocaat financieel recht is per e-mail en telefoon bereikbaar zodat er altijd iemand voor u klaar staat om uw probleem op te pakken en dit samen met u op te lossen. Dit is natuurlijk makkelijk voor klanten die in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Groningen of Leeuwarden wonen of gevestigd zijn. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen. De advocaat Financieel recht is gevestigd in Eindhoven is makkelijk te bereiken vanuit Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Breda, Arnhem en Nijmegen. 

Wat doen wij? 

Onze dienstverlening is veelal gericht op het bij staan en adviseren van particulieren en ondernemers die een geschil hebben met de bank, verzekeraar of adviseur. Dat kan bijvoorbeeld als u: een openbare verkoop van uw woning wilt stoppen, uw restschuld wilt oplossen zonder direct te hoeven procederen, hulp nodig heeft bij het weghalen van een BKR of EVR registratie, de te veel betaalde rente voor een doorlopende financiering wilt terug krijgen, de bank aansprakelijk wil stellen voor het schenden van de zorgplicht, een onafhankelijk 2e opinion wilt ontvangen over een dekkingsgeschil met de rechtsbijstandsverzekering, advies over hoe u uw financiële problemen door bijvoorbeeld de Coronacrisis wilt oplossen en/of juridisch advies nodig heeft over het faillissementsrecht. 

Contact opnemen?

Voor korte vragen of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een bericht via Whatsapp sturen naar advocaat mr. P.A. (Pietro) Bonaparte op het telefoonnummer: 06 15 43 85 06U kunt ook e-mail sturen naar p.bonaparte@keizersadvocaten.nl of het contactformulier van de website advocaat financieel recht invullen. Hierna zal mr. P.A. (Pietro) Bonaparte of een kantoorgenoot binnen 3 dagen contact met u opnemen.

 

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

^ Naar boven