Advocaat Financieel Recht l mr. Bonaparte

Uw advocaat voor problemen en geschillen met banken, verzekeraars of financieel adviseurs 

Heeft u een probleem of een geschil met uw bank, verzekeraar of financieel adviseur en bent u op zoek naar een Advocaat Financieel Recht? Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in zaken waarbij particulieren en ondernemers een probleem of een geschil hebben met de bank, verzekeraar of adviseur. Klik hieronder op het icoon dat van toepassing is op uw situatie of neem direct contact op met de Advocaat Financieel Recht voor juridisch advies.

         
   

Verkoop woning stoppen?

 

Restschuld oplossen?

 

BKR wissen?

   

EVR wissen?

 

Advies nodig?

 

Zorgplicht geschonden?

Wie zijn wij?

De Advocaat Financieel Recht geeft juridisch advies en start, indien nodig, een gerechtelijke procedure om uw gelijk te halen als u een probleem of een geschil hebt met een bank, verzekeraar of financieel adviseur. De Advocaat Financieel Recht maakt deel uit van team van meerdere advocaten met ieder kennis op het gebied van financieel recht. Deze advocaten beschikken over de juiste dosis aan ervaring en kennis om particulieren en ondenemers te adviseren over hun geschil of probleem op financieel vlak. De Advocaat Financieel Recht is per e-mail en telefoon bereikbaar zodat er altijd iemand voor u klaar staat om uw financieel probleem op te pakken en dit samen met u op te lossen. Dit is natuurlijk makkelijk voor klanten die in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Groningen of Leeuwarden wonen of gevestigd zijn. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze advocaten. De Advocaat Financieel Recht is gevestigd in Eindhoven is makkelijk te bereiken vanuit Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Breda, Arnhem en Nijmegen. 

Wat doet de Advocaat Financieel Recht? 

De dienstverlening van de Advocaat Financieel Recht is veelal gericht op het in rechte bij staan en adviseren van particulieren en ondernemers die een probleem of een geschil hebben met banken, verzekeraars of financieel adviseurs. Dat kan bijvoorbeeld als u: een openbare verkoop van uw woning wilt stoppen, uw restschuld wilt oplossen, hulp nodig heeft bij het weghalen van een BKR of EVR registratie, de te veel betaalde rente voor een doorlopende financiering wilt terug krijgen, de bank aansprakelijk wil stellen wegens het schenden van de zorgplicht, een onafhankelijk 2nd opinion wilt ontvangen over een dekkingsgeschil met de rechtsbijstandsverzekering of op zoek bent naar een advocaat die kennis heeft over zaken op het gebied van financieel recht in de breedste zin van het woord. 

Waarom doet de Advocaat Financieel Recht wat hij doet?

De huizenmarkt- en kredietcrisis van 2007 heeft een aanzienlijke impact gehad op de financiële markten en de maatschappij. Na die crisis is pas gebleken dat banken en verzekeraars in de periode 1999-2007 in strijd met wet- en regelgeving (schadelijke) financiële producten op de financiële markten hebben verkocht en verhandeld. Particulieren en ondernemers zijn hierdoor uiteindelijk in de financiële problemen terecht gekomen met alle gevolgen van dien. Bijvoorbeeld ondernemingen gingen failliet en veel huishoudens kampten met een onderwaterhypotheek, wat uiteindelijk kan leiden tot potentiële restschulden. De Advocaat Financieel Recht behartigt de belangen van gedupeerde consumenten en ondernemers als deze een probleem of een geschil hebben met een bank, verzekeraar of financieel adviseur. Hij vindt het onterecht dat particulieren en ondernemers de gevolgen zouden moeten dragen van een niet, althans onvoldoende goed, werkende financiële dienstverlening. Dit moet anders. Mr. Bonaparte heeft als Advocaat Financieel Recht de overtuiging dat de gevolgen van een slechte financiële dienstverlening simpelweg gedragen zou moeten worden door de 'schadeveroorzakers' en dat zijn banken, verzekeraars en adviseurs. 

Wat is de werkwijze van de Advocaat Financieel Recht?

De meeste problemen of geschillen probeert de Advocaat Financieel Recht zoveel mogelijk op een praktische, snelle en amicale wijze op te lossen. In de praktijk blijkt namelijk vaak dat u beter geholpen bent als u een minnelijke oplossing bereikt met een bank, verzekeraar of financieel adviseur over het probleem of geschil dat partijen verdeeld houdt. Soms is rechtelijk ingrijpen vereist, omdat u er niet uit komt met de bank, verzekeraar of financieel adviseur. Ook in dat geval zorgt de Advocaat Financieel Recht ervoor dat u zo goed mogelijk voor de dag komt. De woorden 'gedrevenheid', 'passievol' en 'nieuwsgierigheid' typeren mr. Bonaparte. Hij is als Advocaat Financieel Recht pas tevreden als hij voor zijn cliënten het verschil kan maken. Als Advocaat Financieel Recht bijt hij zich vast in complexe juridische vraagstukken, waar anderen liever voor terugdeinzen. Voor hem en uiteindelijk ook voor zijn cliënten is een plan van aanpak en een duidelijke strategie vooraf essentieel. Mr. Bonaparte denkt dan op een creatieve wijze met u mee. 

Contact opnemen met Advocaat Financieel Recht?

Voor korte vragen of meer informatie over financieel recht kunt u telefonisch contact opnemen of een bericht via Whatsapp sturen naar Advocaat Financieel recht, mr. Bonaparte op het telefoonnummer: 06 15 43 85 06U kunt ook e-mail sturen naar p.bonaparte@keizersadvocaten.nl of het contactformulier van de website Advocaat Financieel Recht invullen. Hierna zal mr. Bonaparte of een kantoorgenoot binnen 3 dagen contact met u opnemen. Voor cliënten die Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Breda, Arnhem en Nijmegen is het mogelijk om kantoor een bespreking in te plannen. 

 

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

^ Naar boven