Advocaat Financieel Recht l mr. Bonaparte

Uw advocaat voor problemen en geschillen met banken, verzekeraars of financieel adviseurs 

Heeft u een probleem of een geschil met uw bank, verzekeraar of financieel adviseur en bent u op zoek naar een Advocaat Financieel Recht? Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in zaken waarbij ondernemers een probleem of een geschil hebben met de bank, verzekeraar of adviseur. Klik hieronder op het icoon dat van toepassing is op uw situatie of neem direct contact op met de Advocaat Financieel Recht voor juridisch advies.

         
verkoop-woning-stoppen   Restschuld-oplossen   BKR-wissen

Geschil over onroerend goed

 

Schuldsanering

 

BKR wissen

EVR-wissen   zorgplicht-geschonden   conflict-over-uw-bankrekining 

EVR wissen

 

Zorgplichtzaken

 

Wwft 

Wie zijn wij?

De Advocaat Financieel Recht geeft juridisch advies. Hij start indien nodig een gerechtelijke procedure om uw gelijk te halen als u een probleem of een geschil hebt met een bank, verzekeraar of financieel adviseur. De Advocaat Financieel Recht maakt deel uit van team van meerdere advocaten met ieder kennis op het gebied van financieel recht. Deze advocaten beschikken over de juiste dosis aan ervaring en kennis om ondenemers te adviseren over hun geschil of probleem op financieel vlak. De Advocaat Financieel Recht is per e-mail en telefoon bereikbaar. Er staat altijd iemand voor u klaar om uw financieel probleem en geschil op te pakken en dit samen met u op te lossen. Dit is natuurlijk makkelijk voor klanten die in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Groningen of Leeuwarden wonen of gevestigd zijn. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze advocaten. De Advocaat Financieel Recht is gevestigd in Eindhoven is makkelijk te bereiken vanuit Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Breda, Arnhem en Nijmegen. 

Wat doet de Advocaat Financieel Recht? 

De dienstverlening van de Advocaat Financieel Recht is veelal gericht op het in rechte bij staan en adviseren van ondernemers die een probleem of een geschil hebben met een bank, verzekeraar of financieel adviseur. Dat kan bijvoorbeeld als u: een openbare verkoop van uw woning wilt stoppen, uw restschuld wilt oplossen, hulp nodig heeft bij het wissen van een BKR of EVR registratie, de te veel betaalde rente voor een doorlopende financiering wilt terug krijgen, de bank aansprakelijk wil stellen wegens het schenden van de zorgplicht, een onafhankelijk 2nd opinion wilt ontvangen over een dekkingsgeschil met de rechtsbijstandsverzekering of op zoek bent naar een advocaat die kennis heeft over zaken op het gebied van financieel recht in de breedste zin van het woord. De Advocaat Financieel Recht staat ondernemers bij die een probleem of geschil hebben met een bank, verzekeraar of adviseur.

Waarom doet de Advocaat Financieel Recht wat hij doet?

De huizenmarkt- en kredietcrisis van 2007 heeft een aanzienlijke impact gehad op de financiële markten en de maatschappij. Na die crisis is gebleken dat banken en verzekeraars in de periode 1999-2007 in strijd met wet- en regelgeving (schadelijke) financiële producten op de financiële markten hebben verkocht en verhandeld. Particulieren en ondernemers zijn hierdoor uiteindelijk in de financiële problemen terecht gekomen met alle gevolgen van dien. Bijvoorbeeld ondernemingen gingen failliet en veel huishoudens kampten met een onderwaterhypotheek, wat uiteindelijk kan leiden tot potentiële restschulden. De Advocaat Financieel Recht behartigt de belangen van gedupeerde ondernemers als deze een probleem of een geschil hebben met een bank, verzekeraar of financieel adviseur. De Advocaat Financieel Recht vindt het onterecht dat ondernemers de gevolgen zouden moeten dragen van een niet, althans onvoldoende goed, werkende financiële sector. Mr. Bonaparte heeft als Advocaat Financieel Recht de overtuiging dat de gevolgen van een niet-werkend financiële dienstverlening simpelweg gedragen zou moeten worden door de 'schadeveroorzakers' en dat is vaak de bank, de verzekeraar of de financieel adviseur. 

Wat is de werkwijze van de Advocaat Financieel Recht?

Een probleem of geschil met een bank, verzekeraar of financieel adviseur probeert de Advocaat Financieel Recht zoveel mogelijk op een praktische, snelle en amicale wijze op te lossen. In de praktijk blijkt namelijk vaak dat u beter geholpen bent als u een minnelijke oplossing bereikt met een bank, verzekeraar of financieel adviseur over het probleem of geschil dat partijen verdeeld houdt. Soms is rechterlijk ingrijpen vereist, omdat u er niet uit komt met de bank, verzekeraar of financieel adviseur. Ook in dat geval zorgt de Advocaat Financieel Recht ervoor dat u zo goed mogelijk voor de dag komt. De woorden 'gedrevenheid', 'passievol' en 'nieuwsgierigheid' typeren mr. Bonaparte. Hij is als Advocaat Financieel Recht pas tevreden als hij voor zijn klanten het verschil kan maken. Als Advocaat Financieel Recht bijt hij zich vast in complexe juridische vraagstukken, waar anderen liever voor terugdeinzen. Voor hem en uiteindelijk ook voor zijn klanten is een plan van aanpak en een duidelijke strategie vooraf essentieel. Mr. Bonaparte denkt dan op een creatieve wijze met u mee. 

Contact opnemen met Advocaat Financieel Recht?

Heeft u een probleem of geschil met een bank, verzekeraar of financieel adviseur, neem dan direct telefonisch contact op of stuur een bericht via Whatsapp naar Advocaat Financieel recht, mr. Bonaparte op het telefoonnummer: 06 15 43 85 06U kunt ook e-mail sturen naar p.bonaparte@keizersadvocaten.nl of het contactformulier van de website Advocaat Financieel Recht invullen. Hierna zal mr. Bonaparte of een kantoorgenoot binnen 3 dagen contact met u opnemen. Voor cliënten die in Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Breda, Arnhem en Nijmegen wonen of gevestigd zijn is het mogelijk om op kantoor een bespreking in te plannen. 

 

Pietro Bonaparte

Pietro Bonaparte

Uw advocaat financieel recht

Gedreven, zowel sterk in details als op hoofdlijnen en daarbij steeds doelgericht.

Neem contact met mij op!

 

 

^ Naar boven